Szolgáltatások

Tarts lépést korunk online marketing trendjeivel! Bérelj fotó stúdiót és dolgozz professzionális környezetben!

Egy jó képpel vagy egy izgalmas videó készítésével ma már mindent el lehet adni. Valóban van igazság ebben a megállapításban, hiszen a képi elemek rendkívül sokat számítanak a célcsoport figyelmének megragadásában, majd a termék vagy szolgáltatás megvásárlása iránti vágyának felkorbácsolásában.

 

A közösségi média oldalainak köszönhetően a minőségi képekre való igény megnövekedett. A képmegosztó felületek felhasználói a több like vagy a közismertté válás érdekében egyre komolyabban veszik a képek, valamint videók minőségét. Így a professzionális fotókra ma már nem csak a professzionális vállalkozásoknak van szükségük, hanem a magánszemélyeknek egyaránt.

Milyen hatással van online marketing tevékenységedre mindez?

 

Az imént említett jelenség hatásaként sokkal nagyobb elvárásokkal kell szembenézned és szintén magasabb ingerküszöbbel kell megküzdened a figyelemfelkeltés érdekében. Ahhoz, hogy cégként képes legyél elérni az általad felállított üzleti célokat, valamint, hogy meg tudd szólítani célcsoportodat kizárólag csúcsminőségű vizuális anyagokkal szükséges tervezned. Azonban mindez egy jól felépített közösségi média marketing nélkül nem fog menni!

Ehhez azonban szakemberek segítségére lesz szükséged, akik nem csak a fényképezőgéppel tudnak jól bánni, de azzal is tisztában vannak, hogy marketingszempontból mely beállítások, mely felvételek és milyen szűrők a legideálisabbak.

 

Dolgozz professzionális környezetben!

 

A professzionális fotózásnak megvannak a maga személyi és tárgyi feltételei, amelyek biztosítják a képek magas minőségét. Mindezen felül azonban szükség van egy olyan helyiségre is, amelyet kifejezetten a fotózásra optimalizáltak. Így nem érhetnek váratlan helyzetek és nem fogsz függeni olyan tényezőktől, amelyeket nem tudsz befolyásolni.

 

Cégként két lehetőség közül választhatsz, amennyiben a professzionális képek vagy videófelvételek mellett döntesz: a saját irodádban felállítasz egy saját stúdiót, vagy pedig bérelsz egy már felszerelt fotóstúdiót. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, azonban a választás attól függ, hogy mekkora összeget szeretnél befektetni.

 

Saját stúdió esetében kifejezetten nagy lesz a költsége az eszközök beszerzésének, valamint a helyiség stúdióvá való formálásának. Míg egy felszerelt fotóstúdió bérlése esetében már egy kész helyszínt kapsz, ahová már csak a kreatív ötleteidet szükséges magaddal vinni.

Miért lényeges, hogy profi fotókkal dolgozz?

 

A direkt reklámok ma már a múlté. Sokkal hatékonyabbak az olyan tartalmak, amelyek mindazonáltal, hogy informatívak és tudatosan összeállítottak, még magas minőséget is tükröznek. A vizuális anyagot a szöveges tartalmak egészítik ki, hiszen kölcsönösen segítik a megértést és megkönnyítik az információ feldolgozását egyaránt. Egy jól megválasztott képpel sokkal érdekesebbé és figyelemfelkeltőbbé tehető a szöveges tartalom, így garantáltan eljut az érdeklődőhöz a mondanivalód.

 

A bizalom felépítése, a szimpátia elnyerése szintén kötődik a képes tartalmakhoz. Minél több képi elemhez képes kötni a márkádat a célcsoportod, annál jobban meg fog bízni benned. Így összességében mind a céges weboldalak, mind a közösségi média felületei, a blogbejegyzések és a cikkek egyaránt elképzelhetetlenek és végtelenségig csupaszok lennének termékfotók, ételfotók vagy egyéb felvételek nélkül.

 

Bízd a profikra és vesd le vállaidról a terhet! Kérj ajánlatot a DLX Media szakavatott csapatától, akik nem csak kiemelkedő szakmai háttérrel, de professzionális környezettel is rendelkeznek a fotók és a videók elkészítéséhez!

 

You may also like