Filmek

Legjobb filmek 2022

Egészen 2019-ig a filmipar nagy erőkkel dübörgött, majd egyszer csak megérkezett a koronavírus okozta világjárvány, ami mindent megváltoztatott.

A mozik jelentős része bezárt és a gyártás is komoly akadályokba ütközött.

Már lassan több mint 2 év telik el a járvány rémuralma alatt és lassan kezdenek csak helyreállni az eredeti állapotok. Szerencsére úgy tűnik, hogy a kiváló filmek 2022 időszakában ismét visszatérnek.

Sok nagy produkciót igyekeztek minél jobban kitolni és elhalasztani, ugyanis a készítők nem szerettek volna elmaradni a hatalmas bevételektől. Vannak olyan művek, amikkel nem vártak és inkább a streaming szolgáltatók segítségével juttattak el a nagyközönséghez, míg másokat azért mégis visszatartották addig, amíg a járványhelyzet sokat javult. Az ígéretesnek ígérkező filmek 2022 tavaszán már megkezdik a térhódításukat, majd pedig egy teljes éven keresztül dübörögni fognak az újabb és újabb alkotások, ha a vírus nem szól közbe.

De pontosan melyek azok a filmek 2022, amik biztosan becsábítanak bennünket a mozikba?

A Jurassic World: Világuralom mindenképpen egy ezek közül, amihez nagy reményeket lehet fűzni. Az eredetileg a Nublar szigeten bemutatott, majd onnan kimenekített dínók végül elszabadulnak és ellepik a szárazföldet. Ki tudja mi sül ki ebből? Reméljük, hamarosan megtudhatjuk.

A Marvel rajongók sem fognak otthon maradni, hiszen a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában és a Thor: Love and Thunder azon filmek 2022 egyike, ami garantáltan izgalommal tölti el a nézőket. De itt van még a Mission: Impossible 7, a Top Gun: Maverick, a Morbius valamint a régóta várt Avatar 2 is, amik mind arra várnak, hogy elmerüljünk bennük. Ne hagyjuk ki a lehetőséget.