Webáruház

A Jagermeister a legjobb koktélok alapja, ráadásul otthon is elkészíthető

Egy merész vadász és egy különleges szarvas. Sokan mindössze ennyit tudnak a világ egyik legkülönlegesebb italáról, ami napjainkban felkapottabb, mint valaha. A Jagermeister alapból készült italok nem nevezhetők sem hóbortnak, sem marketingfogásnak. Maradni jöttek!

Világszerte egyre több bár használja ki a német likőr változatos ízvilágát a hagyományos koktélok feljavítására, vagy szimplán azért, hogy egészen új ízeket varázsoljanak a poharunkba. Nem szabad elfelejteni, hogy a Curt Mast által több mint 80 évvel ezelőtt kifejlesztett recept rendkívül gazdag és összetett, de ami a legfurcsább, hogy a mai napig teljesen titkos. Többen próbálkoztak azzal, hogy felfedjék az 56 alapanyag nevét, azonban csak találgatni tudunk. A világ minden tájáról származó természetes alapanyag között találunk gyógynövényeket, virágokat, gyökereket és gyümölcsöket is, azonban sem a pontos nevüket, sem a keveréshez szükséges mennyiségeket nem tudjuk.

Jagermesiter a titkok itala és a fogyasztók kedvence

Ha alaposan megvizsgáljuk a Jagermeister illatát és ízét, a fahéj és az édesgyökér édes jegyeit, a narancslekvár keserűségét, a narancshéj citrusosságát, a gyömbér fűszeres erejét, valamint a fekete kardamom vagy a szegfűszeg aromáját fedezzük fel. Minden egyes pohár új élményeket rejt, amit más italokkal keverve tovább kombinálhatunk.

Az ízek és az árnyalatok profilja megkönnyíti, hogy a világ bárpultja mögött dolgozó művészek újabbnál újabb, de mégis minőségi koktélokat készítsenek. A likőr jól párosítható a legkülönfélébb mixerekkel, tonikkal, gyömbérsörrel, ugyanakkor a párlatokkal, például a ginnel, a rummal és a whiskyvel is tökéletes keveréket alkot. A legjobb az egészben, hogy mi magunk is kipróbálhatjuk a Jagermeister erejét, nincs más dolgunk, mint ellátogatni az italkereso.hu oldalra, ahol jó árú és azonnal szállítható üvegek közül választhatunk!

You may also like